Lämpökuvausta Lappeenrannasta

Löydämme ilmavuodot, kylmäsillat ja sähköjärjestelmien ylikuormitukset

Rakennuksen lämpökuvaus on hyvä laadunvarmistustyökalu uudisrakentamisessa, erittäin tärkeä apuväline vanhan rakennuksen kuntotutkimuksessa sekä korjausta suunniteltaessa. Lämpökuvauksella voidaan rakennetta rikkomatta selvittää rakenteiden ilmavuodot, eristeviat sekä kylmäsillat. Jani Laine Mittaus Oy tekee lämpökuvauksia Kaakkois-Suomessa, kuten Lappeenrannan, Imatran, Savonlinnan, Haminan, Luumäen, Miehikkälän ja Kouvolan alueella. Tutustu ja ota sitten yhteyttä »

Entä onko talotekniikka kunnossa?

Lämpökuvauksella voidaan tutkia myös talotekniikkaa. Sähköjärjestelmistä voidaan todeta ylikuormitetut sulakkeet, löysät ja hapettuneet liitokset sekä ylikuormitetut sähköjohdot. Lämmitysjärjestelmiä kuvaamalla voidaan todeta tarve ilmata patterit, vesipattereiden ja putkistojen tukkeumat, termostaattien toimivuus sekä lattialämmitysputkien tai -kaapeleiden sijainti.

Osaavaa, määräysten mukaista lämpökuvausta

Suoritamme rakennusten lämpökuvauksia ohjeen Ratu 1213-S mukaisesti Kaakkois-Suomessa. Ohje määrittelee lämpökuvauksen mittausolosuhteet, mittauksen suorittamisen ja raportoinnin. Rakennuksen lämpökuvaus voidaan suorittaa joko yksivaiheisena tai kaksivaiheisena lämpökuvauksena sekä kuvata eritasoisesti.

Yksivaiheisessa lämpökuvauksessa lämpökuvaus suoritetaan normaaleissa käyttöolosuhteissa. Kaksivaiheisessa lämpökuvauksessa lämpökuvaus suoritetaan kahdella paine-erolla (nollatilanteessa ja alipaineisena esim. -50 Pa).

Kysy lisää lämpökuvauksesta – meillä on edulliset hinnat!

Jani Laine Mittaus Oy suorittaa lämpökuvausta Kaakkois-Suomena alueella, kuten Lappeenrannassa, Mikkelissä, Luumäellä, Miehikkälässä, Kouvolassa, Savonlinnassa ja Haminassa. Kysy lisää lämpökuvauksen ammattilaiselta – se kannattaa ja lämmittää!

Ota yhteyttä – kysy lisää »

Lämpökuvauksen laajuus jaetaan neljään tasoon:

Taso 1

Rakennuksen ulkoseinien lämpökuvaus sisä- ja/tai ulkopuolelta lämpökuvatulosteineen ilman laajaa kirjallista lausuntoa (sisältää ulkoseinien ja lattian sekä yläpohjan liittymäkohdat sekä myös ikkunat, ovet ja muut läpiviennit)

Taso 2

Koko rakennuksen lämpöteknisen toiminnan tarkastus ja kirjallinen raportti

Taso 3

Laaja lämpöteknisen toimivuuden selvitys tarkasteltuna sisäilmaolosuhteiden ja kosteusvaurioiden näkökulmasta; sisältää myös muita tarvittavia mittauksia

Erikoistapaukset

Lämpökuvauksesta annetaan suulliset kommentit paikan päällä sekä pelkät kuvatulosteet ilman kirjallista lausuntoa.